[o'] ERICA GRAMMING

”Drogmissbrukare är brinnande facklor. En maning till vårt kärlekslösa samhälle. Brinner de förgäves?”

Ur Felicitas Voigts häfte om missbruk

Troféerna är min första roman, som blev klar för utgivning i september av Förlagshuset Siljans Måsar. Den här boken har känts angelägen för mig att skriva, då vi dagligen läser och hör i media hur människor kränker andra sexuellt för att tillfredsställa sina egna behov.

Varför är det så vanligt i vårt samhälle? Och vad rör sig i tankarna hos dem som ser ut att leva helt vanliga liv men styrs av sjuka begär? Jag kom i kontakt med en man som öppet och modigt ville dela med sig av sina erfarenheter som sexmissbrukare, för att kunna hjälpa andra. Han har berättat på ett fängslande sätt och slängt in mig i sin värld, så främmande och annorlunda från min egen. Ur hans berättelse har jag hämtat inspiration till romanen Troféerna.

Innan boken ens blivit utgiven har den varit läkande, på många plan för de som varit delaktiga i min skrivprocess och öppnat dörrar för personer i min närhet som vågat tala om olika typer av missbruk. Under bokens tillkomst har jag fått god hjälp av författarcoachen Ann Ljungberg och lektören Anna-Carin Collin.

Om du vill veta mer om missbruk, medberoende eller vill veta var du kan vända dig om du behöver hjälp så kan du läsa vidare på någon av länkarna;

KONTAKT

Vänligen ta kontakt med mig via formuläret eller info@lenalindeli.se.

LENALINDELI

© COPYRIGHT 2014 | PRIVACY POLICY

SOCIALA MEDIER

Rekommendera LenaLindeli.se till andra.

TACK!

Erica Gramming, Pär Turesson, Christian Gustavsson (porträttfoto) och Lasse Jildeteg för era underbara bilder!

Läs mer om Christian på www.christiangustavsson.com