Vad roligt att du hittat hit! Troligtvis på grund av att något av de ämnen jag skriver om berör även dig?

Jag som skriver är en trebarnsmamma som mellan husbygge och deltidstjänst som Leg. Optiker försöker avsätta tid för det jag trivs med allra mest - att skriva.

Här finner du ett smakprov på de första sidorna ur min bok, som lanserades i september. Boken handlar om en man vars jakt på kvinnliga troféer påverkar alla runtomkring honom och om att läka ett inre tomrum. Finns att beställa bla. på Bokus och Adlibris. Vill du ha ett signerat ex direkt av mig? Hör av dig via kontaktformuläret / Lena

Anslagstavla

2014-12-08

Jag fick nyligen följande recension på "Troféerna" av Gunilla Höög, som själv har erfarenheter av missbruk och gett ut en bok om ämnet som heter "Brustna Illusioner - när sex och förälskelse är ett missbruk och beroende." Hon skriver;

"Jag har nu läst din bok som var mycket intressant. Om det är så att du själv inte har erfarenhet av sjukdomen och du har skrivit den utifrån en sex-dysberoendes berättelse, måste jag verkligen berömma dig. Du är otroligt duktig. Jag har läst boken och skrivit ner alla de sjukdomssymtom som jag sett att du har fått med - och du har verkligen fått med allt. Du förstår verkligen hur sjukdomen fungerar. " Gunilla Höög, beroendeterapeut

Lördagen den 20/12 kl 12-14 signerar jag återigen på trevliga Värmdö bokhandel, varmt välkomna ni som kan!!

2014-11-06

November startar lite lugnare, så nu försöker jag skapa tid och skrivro för nästa bok, "Ett finstämt barn". I slutet av månaden kommer jag att finnas på Värmdö Bokhandel i Mölnvik för boksignering, den 29/11 kl 14-16, varmt välkomna då! Söndagen den 30/11 finns jag, tillsammans med Jennifer S Erixon, med våra böcker på Kummelnäs julmarknad 11-14 i Kummelnäs kapell, det ser vi framemot!!

2014-10-24

Hemma igen med nya erfarenheter efter föreläsning, radiointervju och intervju i MVT, skönt att landa hemma igen :) Nästa fredag den 31/10 ser jag framemot boksignering på Ugglan/Önska-butiken i Tranås, kl 14-16!!

2014-10-16

Förbereder mig inför en föreläsning om högkänslighet på ett kvinnoforum i Sjökumla Missionshus i Motala tors den 23/10 kl 19.00. En inbjudan som jag kände så innerligt för att jag tackade nej till bokmässan i Finland, där vi har en monter nästa helg och hoppas på stor efterfrågan på svenska böcker :)

2014-10-12

Inspirerande träff med författaren Jennifer S Erixon som samarbetar med mig i nästa roman "Ett finstämt barn", som handlar om högkänslighet sett ur ett barn- och föräldraperspektiv. En hyllning till alla högkänsliga barn och föräldrar som kämpar för att anpassa sig, för att orka med att leva i den takt som vi andra gör.

2014-09-21

På fredag em och lördag finns jag med ett glatt gäng och många spännande böcker i monter A01:13 på bokmässan i Göteborg, hoppas få träffa DIG som läser min hemsida där!!

2014-09-11

TACK alla ni fina som bidrog till Ecpat under min bokrelease. Idag har jag gjort en insättning på 1880:- till deras arbete för att motverka barnpornografi, sexturism och trafficking, stort tack till er alla!!!

Önskar er alla avkopplande stunder med boken och gå gärna in på www.boktipset.se eller Bokus och lämna ert läsaromdöme :)

2014-09-02

Dagarna närmar sig min privata bokrelease! På söndag samlar jag nära och kära, nya och gamla vänner och bekanta i Idunskolans nya lokaler 14-16. Vill du komma men inte fått inbjudan än? Maila mig på info@lenalindeli.se så ser vi om det finns platser kvar. Jag bjuder på mingel, tilltugg och bokpresentation och under tiden tar min bror Jimmy Svärdhagen hand om de yngre på en trolleriföreställning.

2014-08-20

Nu har jag fått mina allra första, pirriga läsaromdömen, som värmde i hjärtat :-)

"Fantastiskt bra bok!! Den fångade mig direkt och har varit väldigt svår att lägga ifrån sig. Trist nu när den är slut...men jag ser framemot nästa bok."

"Jag tror det är långt fler än vi tror som sitter fast i ett beroende. Jag tror den här boken skulle kunna hjälpa många att ta tag i sina liv."

Jessica

"En bok som verkligen berör. Säkert har vi alla människor i vår omgivning som är fast i missbruk av olika slag. Denna bok ger hopp om att det finns andra lösningar för sitt missbruk än att falla djupare ner i det. En hjälp att se att man inte är ensam i sitt beroende och att det finns hopp."

"En bok jag varmt rekommenderar till missbruksdrabbade, anhöriga samt människor som i sitt yrke/frivillig engagemang möter människor med ångest som ofta ligger bakom missbruk. En bok som jag behöver för att möta en drabbad medmänniska."

"Tack för en fin läsupplevelse som gav mig många aha-upplevelser!"

Birgitta

2014-08-13

OTUR med tryckning och sättning, på vissa böcker, vilket rättas till i andra tryckningen. Bla lite oönskade glipor mellan vissa ord och särskrivningar, hoppas berättelsen når fram på ett bra sätt ändå om du råkar vara en av dem som läser en bok från första tryckningen.

På söndag 17/8 är ni välkomna till Drottninggatans långa bokbord 11-18, jag finns med Troféerna på ett bord nära Pub, hoppas vi ses :-)

 

 

 

KONTAKT

Vänligen ta kontakt med mig via formuläret eller info@lenalindeli.se.

LENALINDELI

© COPYRIGHT 2014 | PRIVACY POLICY

SOCIALA MEDIER

Rekommendera LenaLindeli.se till andra.

TACK!

Erica Gramming, Pär Turesson, Christian Gustavsson (porträttfoto) och Lasse Jildeteg för era underbara bilder!

Läs mer om Christian på www.christiangustavsson.com